Terveiset ammattiosaston hallituksen kokouksesta 26.8.2019

27.8.2019

Terveiset ammattiosaston hallituksen kokouksesta 26.8.2019

 

Syksyn toinen hallituksen kokous pidettiin Skype kokouksena, jota varten olimme kokoontuneet Jämsän sairaalalle ja Mäntän Sarapihaan. Kokous aloitettiin klo 17.

Kokouksessa käsiteltiin useita asioita ja kuultiin kuulumisia eri työorganisaatioiden luottamusmiehiltä.

1.      Päätimme kutsua seuraavaan hallituksen kokoukseen, joka pidetään Skype yhteydellä, 22.10.2019 TSN:n luottamusmiehet, jotka kuuluvat muihin TSN:n ammattijärjestöihin, jotta saisimme kuulla, myös jäsentemme kuulumisia näistä yksiköistä.

2.      Syyskokousta pidetään 14.11.2019 klo 17 alkaen. Päätimme valita kokouspaikaksi Mustingan kylätalon Jämsästä ja tilata ruoan sekä kahvit kakun kera Koti- ja juhlapalvelu Partaselta. Ohjelmaksi päätimme lisäksi hankkia esityksen Teatteri Tenholta pikkujouluteemaa unohtamatta.

3.      Suunnittelimme jäsenille järjestettävää koko perheen Peurungan kylpylämatkaa ja päätimme valita bussimatkan tarjoajaksi Tilausliikenne Lampinen Oy:n. Tapahtuman ajankohta on 23.11.2019 ja ammattiosasto tarjoaa jäsenille ja heidän perheilleen kuljetuksen.

 

Ilmoittautuminen Kylpylämatkalle ja syyskokoukseen aloitetaan lähiaikoina ja jäseniä tiedotetaan tarkemmin sekä sähköpostitse, että nettisivujen kautta.

 

Lämmintä syksyn jatkoa kaikille jäsenille! Toivottavasti tapaamme Himoksella I love Tehy -merkeissä!

 

Terveisin pöytäkirjantakastajat Riitta Pasanen ja Jarmo Laaksonen